Útközben – találkozás cicákkal

Fotósétáink alkalmával gyakran találkozunk barátságos állatokkal, akik közül néhányat meg is örökítünk fotóinkon. Nem mindegyik kép kerül fel a sétát megörökítő albumokba, így most közülük válogattam.

cica

Környén találkoztunk ezzel a kis barátságos cicával. A tóparton este sötétben nyargalt oda hozzánk. Akár el is hozhattuk volna, annyira el volt velünk.

fekete cica

Ő egy elhagyott cica a közeli kiskertek valamelyikében. A gazdájuk már nem eteti őket.

fehér cica

Ő egy elhagyott cica a közeli kiskertek valamelyikében. A gazdájuk már nem eteti őket. Látszik rajta, hogy harcedzett cica lett belőle. Érdekesség, hogy hozzám odajött dörgölőzni, a páromat pedig messzire elkerülte.

cica

Ausztriában egy natúrparkban találkoztunk ezzel a cicával. A mellette lévő fészerben tartják a park lakóinak (kecskék, stb.) az eledelét, szerszámokat, stb, ahol bizonyára talál rágcsálókat is.

cica

Ausztriában egy natúrparkban találkoztunk ezzel a cicával. A mellette lévő fészerben tartják a park lakóinak (kecskék, stb.) az eledelét, szerszámokat, stb.

cica

Várgesztesen a falu szélén “állt szóba” velünk ez a cicus.

kölyökcica

Ez a kis kölyökcica egy kislányhoz került, de előtte még lefotóztuk. Nagyon nehezen viselte a fotózást.

szürke cica

Na ő egy igazi fotómodell! Tatán a Derítő tónál, a horgászok kedvence lehet. Barátságos, simulékony, de az esti fényképezést nehezen viselte. Láttam már nappali képeken, ahol jól elvolt.

© 2016, kepszabo. All rights reserved.

Comments are closed.

error: Content is protected !! Védett tartalom!